Antena Căutare

Cantonamentele se reiau, dar nu și competițiile! Klaus Iohannis, declarație de ultim moment, pentru sportivi!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că sportivii profesioniști își vor relua cantonamentele, după data de 15 mai, când România va trece de la stare de urgență la stare de alertă. Însă, competițiile sportive nu vor reîncepe.

Cantonamentele se reiau, dar nu și competițiile! Klaus Iohannis, declarație de ultim moment, pentru sportivi!
Cantonamentele se reiau, dar nu și competițiile! Klaus Iohannis, declarație de ultim moment, pentru sportivi!

„Pentru sportivi avem două situații: Profesioniștii își pot relua cantonamentele, în condiții speciale de igienă, de verificări medicale. Însă, competițiile sportive, în această primă etapă, nu vor începe”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a mai spus că sportivii amatori își vor putea relua activitatea, dacă practică sport individual, dar numai în aer liber.

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! Ce se schimbă, după 15 mai! În ce condiții scăpăm de declarație! Ce devine obligatoriu, cum se va circula în afara localităților și ce se redeschide!

„Pentru sportivii amatori este posibil să își reia activitatea doar acolo unde se face sport individual, inclusiv, dacă se folosește o bază sportivă, dar numai în aer liber”, a mai spus președintele.

Klaus Iohannis le-a mulțumit cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus.

Cum se vor ține slujbele la biserici, după 15 mai! Ce va fi obligatoriu pentru credincioși! Klaus Iohannis: „Va fi obligatoriu!”

„Vreau să mulțumesc și să apreciez munca celor din prima linie în lupta cu această epidemie – medicii, personalul medical, personalul care ajută în spitale și în alte unități medicale. Astăzi, în mod special, felicitări asistenților medicali, pentru că este ziua lor internațională!”, a spus Klaus Iohannis.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Campionatul Austriei se va relua de la începutul lunii iunie, fără spectatori... Preşedintele clubului Olympique Lyon va avea un salariu redus cu 30 la sută...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x