Antena Căutare

Fotbal pe muzică rock! Trupa Iris a făcut "cinste" cu noul imn al echipei naționale

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente pentru suporterii tricolorilor a avut loc astăzi, la Federaţia Română de Fotbal. Mai exact, a fost ziua în care s-a auzit pentru prima oară imnul suporterilor echipei naţionale.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente pentru suporterii tricolorilor a avut loc la Federaţia Română de Fotbal, acolo unde s-a auzit pentru prima oară imnul suporterilor echipei naţionale.

Piesa a fost compusă de trupa Iris și nu a costat nimic. Primele versuri ale imnului echipei naţionale de fotbal prezintă chiar motivul pentru care el a fost creat. "Vrem să regăsim spiritul combativ, dorinţa de victorie, mândria de a fi român şi capacitatea noastră, a tuturor românilor de a fi uniţi în jurul unui simbol naţional numit echipa de fotbal a României", spune Răzvan Burleanu - Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Un motiv de îngrijorare, mai curând, pentru membrii Federaţiei, decât pentru jucători. Victorii ale Naţionalei nu am mai avut demult. Fotbaliştii au uitat să mai înscrie goluri şi îşi faultează emoţional suporterii.

Imnul a fost compus gratuit de formaţia Iris. Versurile au fost sugerate şi de reprezentanţii suporterilor, dar şi de membrii federaţiei.

Ce spuneți?

Noul imn al echipei naționale, interpretat de Iris! Suporterii ar fi vrut ceva mai... "PE SISTEM"... Alex Diaconu, românul cel mai bine clasat la un Campionat Mondial de Triatlon!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x