Antena Căutare

Isco şi-a prelungit contractul cu Real Madrid! Clauză de 700 de milioane de euro

Mijlocaşul Isco şi-a prelungit contractul cu echipa Real Madrid pentru încă trei sezoane cu drept de reînnoire pe un an şi va avea o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, a aunţat, vineri, As, citând o sursă din cadrul clubului spaniol.

Sursa citată notează că oficialii madrileni au luat decizia de a pune o clauză de reziliere aşa de mare pentru a nu păţi la fel ca FC Barceona, care l-a pierdut pe atacantul brazilian Neymar după ce Paris Saint-Germain a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

Noul contract al internaţionalului spaniol a fost depus la federaţie şi la ligă, iar anunţul oficial se va face în zilele următoare.

Isco, în vârstă de 25 de ani, a fost achiziţionat de Real Madrid în vara anului 2013 de la Malaga pentru 30 de milioane de euro. Anterior, Isco a mai jucat la FC Valencia.

Lovitură totală dată de Mircea Lucescu! Ce a reuşit să facă la naţionala Turciei de i-a impresionat pe fani... Tătăruşanu debutează la Nantes în derby-ul cu Marseille! Românul a fost inclus de Ranieri în lot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x