Jelena, pericol public! Rivala Simonei din finala Roland Garros a făcut ”victime” în circuit. Un copil de mingi și chiar Halep, loviți de Ostapenko

 
+2 click pentru
galerie

Până să ajungă să facă ”victime” pe zgura roșie de la Paris, rivala Simonei Halep din finala de azi, Jelena Ostapenko, a făcut victime la propriu în circuitul WTA.

Anul 2016 a început cu Jelena Ostapenko aflată în centrul unui scandal imens iscat la meciul cu britanica Naomi Broady. În turul II al turneului WTA de la Auckland, Broady a cerut descalificarea lui Ostapenko, după un incident rar întâlnit pe un teren de tenis. La scorul de 6-4, 6-6 și 3-2 în tiebreak pentru jucătoarea letonă, aceasta din urmă a comis, voluntar sau nu, un gest care a înfuriat-o pe rivala ei, Broady.

În momentul în care alerga după o minge, Ostapenko a scăpat racheta de sub contral, iar aceasta a lovit un copil de mingi. Imediat, nervoasă până la lacrimi, Broady a cerut descalificarea letonei, însă oficialii meciului au decis că gestul acesteia a fost involuntar, iar meciul a continuat. În final, Broady a revenit și s-a impus cu 4-6, 7-6, 7-5, însă la final nu a ezitat să o certe pe Jelena pentru ”agresiunea” asupra copilului de mingi.

IATĂ AICI MOMENTUL ÎN CARE OSTAPENKO LOVEȘTE UN COPIL DE MINGI

Iar anul 2016 a continuat cu Ostapenko în rolul unui pericol public. În septembrie, Ostapenko a făcut pereche cu Halep în proba turneului de dublu de la Wuhan (China). După doar 4 game-uri din meciul contra perechii Sands - Safarova, Halep a fost nevoită să abandoneze. Motivul ? Românca a fost lovită dur în ureche de o minge expediată cu putere chiar de partenera sa, Jelena Ostapenko. 

”A fost un schimb lung de mingi. Eu şi Mattek-Sands eram la fileu. Ostapenko a vrut să lovească mingea cu reverul sau cu dreapta, nu sunt sigură. Eram cu privirea înainte. M-a lovit chiar în partea stângă a capului.  Mingea avea cam 150 de kilometri pe oră. Am fost ameţită la început, dar apoi mi-am revenit. Simt durere şi acum în toată zona”, a spus Halep după acest accident.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe