Antena Căutare

Jese Rodriguez, mesaj către băiețelul său bolnav: ”Dacă lumea crede că nu ești suficent de bun, MINTE! Reprezinți cel mai frumos lucru ce a putut să mi se întâmple!”

Nyan, băiețelul lui Jese Rodriguez, actualmente la Stoke City, fost la Real Madrid ori PSG, s-a născut, prematur, în vară. De atunci, nu a părăsit spitalul. Zilele trecute, ibericul a postat pe siteurile de socializare un mesaj superb, adresat bebelușului: ”Am învățat enorm de la tine. Voi alerga mai mult, voi face tot ceea ce poate face un tată pentru a te vedea fericit. Tu ești luptătorul meu. Voi fi, mereu lângă tine! Te iubesc, Nyan!”

Nyan, băiețelul lui Jese Rodriguez, actualmente la Stoke City, fost la Real Madrid ori PSG, s-a născut, prematur, în vară. De atunci, nu a părăsit spitalul. Zilele trecute, ibericul a postat pe siteurile de socializare un mesaj superb, adresat bebelușului: ”Am învățat enorm de la tine. Voi alerga mai mult, voi face tot ceea ce poate face un tată pentru a te vedea fericit. Tu ești luptătorul meu. Voi fi mereu lângă tine! Te iubesc, Nyan!”

26 iunie 2017 ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața lui Jese Rodriguez, atacantul spaniol, și al prietenei sale, Aurah Ruiz. Numai că Nyan, cel de-al treilea copil al fotbalistului și primul al cuplului, s-a născut prematur la un spital din Las Palmas. Organele sale nu au apucat să se dezvolte normal, așa că primele ore, primele zile au fost cumplite. Deși trecea printr-o pasă proastă, căutându-și echipă, Jese a strâns din dinți. A rămas multă vreme lângă bebeluș, acolo, în Gran Canaria. Apoi a trebuit să plece în Anglia, la Stoke City, unde-și găsise grupare. A făcut zeci de zboruri spre patria lui Cervantes, de fiecare dată când a putut. Aurah, cea care ținuse prima pagină a ziarelor din lumea întreagă la prezentarea lui Rodriguez la PSG, s-a mutat, acolo, în salon.

Zilele trecute jucătorul a postat pe siteurile de socializare o poză și un mesaj. Imaginea îl înfățișează pe un scaun, la clinică, în timp ce-l pupă, părintește, pe cap, pe micul Nyan. Din năsucul acestuia pleacă fierele ce-l ajută să supraviețuiască, plămânii fiind ultimele organe neajunse la capacitatea normală. Mesajul e dur și sensibil, în același timp. Sunt vorbele unui tip despre care toți cred că nu-i lipsește nimic.

”Dacă lumea gândește că nu ești suficient de bun, MINTE! Reprezinți cel mai frumos lucru ce mi s-a putut întâmpla. În fiecare zi, învăț, alături de tine, lucruri: forța ta, puterea de a nu ceda, duioșia, tandrețea, seninătatea copilăriei, lupta ta continuă, în fine, zeci de chestiuni care-mi umplu inima, în pofida situației grele, chestiuni pentru care-ți mulțumesc, NYAN! Voi alerga mai mult, voi marca mai multe goluri, voi face tot ceea ce are de făcut un tată pentru a-și putea vedea copilul surâzând, zi de zi. Voi face toate acestea și mult mai mult, LUPTĂTORUL meu! Știu că va fi bine, voi fi mereu alături de tine. Ești în inima mea, indiferent ce se petrece. Aurah, cunosc că nu toate lucrurile încep bine, dar ești o mamă senzațională!”

Jese mai are doi copii, din relații anterioare.Actualmente, formează o pereche cu Aurah Ruiz, fostă concurentă într-un show de televiziune spaniol.

BREAKING NEWS! Cosmin Contra, noul selecționer al României. Dinamo are două soluții pentru înlocuirea lui ”Guriță”... Gigi Becali și Nicolae Dică s-au decis asupra primului ”11” pentru meciul FCSB - Plzen. O vedetă venită de la Astra e OU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x