Antena Căutare

Lionel Messi a reușit ”minunea” împotriva celor de la Chelsea! S-a întâmplat după 730 de minute și 29 de șuturi

Împotriva celor de la Chelsea Londra marcaseră o multitudine de fotbaliști din Anglia și de peste hotare. Au marcat până și Rusescu și Chiricheș. Împotriva lui Chelsea nu marcase însă cel mai bun dintre cei buni, Lionel Messi! Până ieri, 20 februarie, starul Barcelonei avea în spate nu mai puțin de 730 de minute fără gol cu echipa londoneză, perioadă în care a avut la dispoziție numeroase ocazii + un penalty pentru a sparge gheața.

Gheața avea să se spargă ieri seară pe Stamford Bridge. În minutul 75 al meciului Chelsea-Barcelona, Iniesta profită de o eroare a fundașilor lui Conte, pătrunde în careu și îi pasează excelent lui Messi, iar argentinianul nu-l iartă pe Thibaut Courtois.

Messi avea la activ 474 de minute fără gol marcat cu Petr Cech în poartă, 180 de minute în care nu l-a învins pe Hilario şi la 75 de minute în care Courtois a fost de nebătut.

Înainte de meciul de ieri, contând pentru ”optimile” Champions League, Messi avea 8 partide disputate împotriva lui Chelsea, în care nu marcase. Englezii reprezintă adversarul care nu a primit gol cele mai multe partide jucate contra argentinianului.

Prin reușita de ieri, Messi a ajuns la 101 goluri marcate în 10,362 de minute jucate, adică o medie de un gol la 102 minute și 35 de secunde.

Lionel Messi a întâlnit până acum 37 de echipe diferite în competițiile din Europe (din 16 țări), și nu a reușit să marcheze cu 6 dintre ele: Atlético Madrid, Benfica, Inter Milano, Liverpool, Rubin Kazan și Udinese.

Cele mai multe goluri marcate de Messi în Europa au venit contra următoarelor echipe:
9 cu Arsenal
8 cu AC Milan și Celtic
7 cu Leverskusen
6 cu Manchester City și Ajax
4 cu PSG, Panathinaikos, Bayern și Spartak Moscova

Doliu în România! Un sportiv de 23 de ani a murit în condiții suspecte: A fost găsit prăbușit în curtea casei... CUTREMURĂTOR! Serena Williams, la un pas de moarte. Momente cumplite trăite de fostul lider WTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x