Antena Căutare

Lovitură de teatru la CNA! Steaua sau FCSB ? Cum va fi denumită în continuare echipa lui Gigi Becali la TV

După ce s-a dus ani buni în tribunale, războiul CSA Steaua vs. FCSB și-a derulat un nou episod, de această dată la Consiliul Național al Audiovizualului. Forul suprem de reglementare audio-vizuală a primit sute de de reclamații în perioada iunie - septembrie cu referire la faptul că în continuare la TV celor de la FCSB li se spune Steaua.

În urma unui ședințe care a avut loc în această săptămână, CNA a fost la un pas să interzică folosirea numeului Steaua la televizor, însă acest lucru nu a trecut la vot, anunță pagina de media.

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului au fost divizați în această chestiune:

”Nu mi se pare un titlu de glorie ca un comentator să folosească, în aceeași frază, și Steaua și FCSB. Sunt extrem de supărat că văd că sunt chiar și comentatori cu mare experiență, de la care aveam alte așteptări, și care folosesc fără niciun fel de ezitare cuvântul Steaua.

Chiar nu suntem capabil să acceptăm o schimbare de nume? Voi propune o decizie de intrare în legalitate. Dacă se vor observa perseverențe în această eroare infantilă voi propune sancțiuni foarte drastice", a spus Radu Călin Cristea, membru în CNA.

Pe de altă parte, au existat și voci care nu au considerat că televiziunilor trebuie să li se interzică dreptul de a pronunța numele Steaua.

”Nu voi vota nici un fel de sancțiune. Nu este ilegal. Nu este nicio lege care îi interzice unui comentator care spune steliști.” a spus Vasile Buda.

Propunerea lui Radu Călin Cristea a primit doar patru voturi, de la Monica Gubernat, Radu Herjeu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.
Împotrivă au fost Valentin Jucan, Orsolya Borsos, Viorel Vasile Buda și Dorina Rusu.

Posturile vizate au fost TVR, Telekom Sport, Digi Sport și Digi24, Pro TV și Pro X.

Lionel Messi, TRIPLE-man show în Ecuador - Argentina! Starul Barcelonei duce naționala ”pumelor” la Cupa Mondială cu un ... Liga 1, reprezentată la Campionatul Mondial din Rusia! Un dinamovist a obținut o calificare dramatică, în ultima etapă d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x