Antena Căutare

Lugano - FCSB 1-2! Roș-albaștrii întorc meciul după pauză și câștigă în deplasare după 5 ani de secetă. Dennis Man, din nou decisiv

După victoria la scor cu Viktoria Plzen, FCSB a obținut azi un nou succes în grupele Europa League. De această dată, trupa lui Nicolae Dică a suferit mult mai mult și s-a impus greu, scor 2-1, pe terenul celei mai slabe echipe din Elveția, Lugano.

Meciul jucat la Lucerna a început extrem de prost pentru roș-albaștri. După niciun sfert de oră, Bottani a profitat de o greșeală enormă a lui ”Lampard” Popescu și l-a învins simplu pe Niță. Până la pauză, Lugano putea duce scorul la 2-0, însă șutul lui Mariani a lovit doar bara lui Niță.

A doua repriză a fost diametral opusă. Pe teren a intrat Dennis Man, iar jocul FCSB-ului s-a luminat. O pasă pentru Budescu în minutul 58 a adus un gol spectaculos de 1-1. Apoi, peste 6 minute, același Man inventează o pasă magnifică pentru Benzar, iar acesta din urmă îl găsește pe Morais cu o centrare magistrală și scorul devine 2-1 pentru români.

Succesul celor de la FCSB de azi este primul în deplasare după o pauză de 5 ani. În 2012, roș-albaștrii se impuneau la Molde cu 2-1.

În celălalt meci al grupei, Plzen a învins Hapoel Beer Sheva cu 3-1, iar FCSB devine lider unic în Grupa G.

Clasamentul Grupei G:

1. FCSB - 6 puncte
2. Plzen - 3 puncte

3. H. Beer Sheva - 3 puncte
4. Lugano - 0 puncte

OFICIAL: Echipele de start în Lugano - FCSB! Dică merge pe mâna experienței. Man și Coman, doar rezerve... Veste teribilă pentru Manchester City! Sergio Aguero, omul numărul 1 din ofensivă, a fost implicat într-un grav accident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x