Antena Căutare

Mămicilor, e timpul pentru mișcare! Diana Știrbu predă antrenamente sportive individuale femeilor însărcinate

Diana Știrbu, una dintre cele mai cunoscute antrenoare din România, care se pregătește să aducă pe lume un băiețel, a lansat Fit Mom in Action, un program sportiv inedit pentru graviduțe.

Diana Știrbu, una dintre cele mai cunoscute antrenoare din România, care se pregătește să aducă pe lume un băiețel, a lansat Fit Mom in Action, un program sportiv inedit pentru graviduțe.

Fostă sportivă de performanță și instructor de peste 9 ani, timp în care a activat ca antrenor personal, tehnician nutritionist și antrenor de grup (aerobic, step aerobic, functional training, pilates, kangoo jumps), Diana Știrbu s-a pregătit intens pentru lansarea programului de antrenamente individuale dedicate femeilor însărcinate: “De peste un an jumătate încerc să fac un copil. În această perioadă am mers la cursuri care sa mă ateste internațional să lucrez cu graviduțele. Îmi doresc să schimb ideea învechită că nu avem voie să facem sport în timpul sarcinii sau că trebuie sa mâncăm mai mult. Vă invit sa mă însoțiți în această experiență. Promit că o să merite!”, spune Diana.

Sportul ajută musculatura să se dezvolte în mod armonios astfel încât să ajute și la nașterea naturală: “Programul de antrenamente pentru femeile însărcinate este un mix între toate exercițiile de bază, predate într-o manieră specială, prin care voi ajuta viitoarele mămici să fie într-o formă extraordinară în perioada sarcinii”, povestește Diana Știrbu, prima femeie însărcinată din România care predă sport femeilor însărcinate.

O cursă inedită a aliniat la start 2.500 de alergători din toată lumea. Atleţii s-au întrecut în Maratonul Marelui Zid C... Nicky Hayden, fostul campion mondial la MotoGP, a murit azi, la cinci zile distanță după ce o mașină l-a lovit, în timp ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x