Antena Căutare

Mare surpriză la echipa națională a României! ”Perla” celor de la FCSB, Dennis Man, convocat pentru meciurile ”tricolorilor”

Aflat în fața unei misiuni extrem de dificile: calificarea României la Campionatul European din 2020, Cosmin Contra mizează pe cei mai buni tineri din fotbalul intern. Pentru amicalele cu Suedia și Israel din această lună, ”Guriță” intenționează să aducă 4 nume noi în lotul ”tricolorilor”, iar printre ei se numără și ”jucătorul de zeci de milioane de Euro” al FCSB-ului, Dennis Man.

Convocarea în premieră a lui Dennis Man (19 ani) la prima reprezentativă a fost anunțată indirect chiar azi. Daniel Isăilă, selecționerul naționalei U21 Isăilă, a anunțat lotul de jucători pentru stagiul de pregătire din această lună programat în Anglia. Dintre cei 23 de jucători convocați nu fac parte Ionuț Nedelcearu, Alexandru Cicâldău, Dennis Man și Cristi Manea, oameni de bază la naționala U21.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce-l privește, Dennis Man are un sezon de excepție la FCSB. Devenit titular, jucătorul adus de la UTA în 2016 pentru 400,000 de Euro a bifat 38 de meciuri în Liga 1, Cupa României și Europa League, marcând 10 goluri și oferind 8 pase decisive.

După aceste evoluții foarte bune, Dennis Man a fost apreciat și de specialiștii în transferuri, cota sa ajungând de la 200,000 de Euro în 2016, la 1,2 milioane de Euro în prezent (transfermarkt.com)

Revenind la naționala U21, Isăilă se va baza pe următorii jucători pentru stagiul din Anglia:

Portari: Ionuț Radu (Avellino), Cătălin Cabuz (AFC Hermannstadt), Arpad Tordai (FC Viitorul)
Fundași: Mihai Butean (Astra Giurgiu), Tiberiu Căpușă (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Răzvan Popa (CS U Craiova), Adrian Rus (Balmazújváros), Andrei Radu (Aris Limassol), Vlad Olteanu (FC Dinamo București)
Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Paul Iacob (Dunărea Călărași), Doru Dumitrescu (FC Viitorul), Mihai Dobre (Rochdale), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Ianis Hagi (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Andrei Burlacu (CS U Craiova)
Atacanți: Adrian Petre (Esbjerg), Andrei Ivan (FC Krasnodar)

Pe perioada cantonamentului din Anglia, tricolorii vor disputa și două meciuri amicale: cu Anglia U21 pe 24 martie de la ora 19:15 (ora României) și cu Wolverhampton U23 pe 27 martie de la ora 16:00 (ora României).

Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen. Între Chelsea, Manchester United și Real Madrid, polonezul a ales unde v... Biletul Zilei 17.03.2018. Meciurile sigure de sâmbătă ne aduc câștigul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x