Antena Căutare

Michael Schumacher a împlinit 53 de ani. Imagini spectaculoase din timpul carierei

Michael Schumacher a împlinit vârsta de 53 de ani. Deși fostul campion de Formula 1 nu a putut reveni la normal după accidentul petrecut acum mai bine de 8 ani, se poate bucura de faptul că fiul său îi calcă pe urme.

Colaj cu Michael Schumacher Galerie
Michael Schumacher a împlinit 53 de ani. | gettyimages.com

Michael Schumacher are în continuare probleme medicale, după cumplitul acident de schi de acum mai bine de 8 ani, însă contribuția sa pentru tot ceea ce înseamnă Formula 1 rămâne în isotire.

Michael Schumacher este de 7 ori campion mondial în Formula 1. Pilotul german și-a început cariera în Formula 1 pe când avea numai 22 de ani. În prima sa cursă, Michael Schumacher a câștigat Marele Premiu al Belgiei, pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

În ultima cursă din carieră Michael Schumacher a câștigat Marele Premiu al Braziliei din 2012. Celebrul pilot a terminat sezonul 2012 pe locul 13 în clasamentul piloților, cu 49 de puncte.

Vă prezentăm în Galeria Foto imagini spectaculoase din timpul curselor câștigate la Formula 1, de-a lungul timpului.

Michael Schumacher a suferit un cumplit accident de schi, în 2013

Pe data de 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un cumplit accident de schi, în staţiunea franceză Meribel. A fost transferat atucni la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă, iar după ce a ieşit din comă a fost transferat la la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Citește și: Soția lui Michael Schumacher a denunțat furtul fotografiilor în care pilotului se află pe patul de spital

De astunci, au fost furnizate puține informații despre stare alui de sănătate. Anul trecut medicii spuneau că fostul pilot este paralizat și oasele atrofiate.

Schumi este deținătorul a șapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari),

Fiul lui Michael Schumacher îi calcă pe urme tatălui său, în ceea ce privește dragostea pentru adrenalină. În 2020 tânărul Mick Schumacher a intrat în Formula 1, iar în 2022, va fi pilot de rezervă la Ferrari.

"Ideea de a participa în Formula 1 anul viitor mă face să fiu incredibil de fericit. Nu am cuvinte. Aș vrea să le mulțumesc celor de la Haas F1 Team, Scuderia Ferrari și Ferrari Driver Academy pentru că mi-au acordat această încredere. De asemenea, vreau să-mi declar iubirea față de părinții mei, știu că le datorez totul. Mereu am crezut că îmi voi realiza visul de a ajunge în Formula 1.", a spus tânărul pilot, încântat și bucuros de aceată ocazie importantă din viața lui, conform formula1.com

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x