Antena Căutare

Momente cumplite pentru una dintre cele mai bune handbaliste din lume. Hackerii i-au spart contul și au urcat pe net toate pozele intime cu aceasta

Nora Mork, una dintre cele mai valoroase handbaliste din lume, trece prin momente extrem de dificile care îi afectează grav prestația de pe semicerc.

În urmă cu două luni, într-o perioadă în care jucătoarea lui Gyor se afla în cantonament alături de echipa națională a Norvegiei, un hacker i-a spart telefonul și i-a furat anumite poze cu ea în ipostaze intime, pe care le-a postat ulterior pe internet.

Această întâmplare a afectat-o enorm pe jucătoarea de 26 de ani, ale cărei evoluții la echipa de club, Gyor, au fost într-o continuă scădere. Mai grav este faptul că jucătoarea a cedat psihic și a fost aproape de unele decizii de izolare față de realitatea cotidiană.

Cu lacrimi în ochi, Nora a vorbit deschis pentru o televiziune din țara sa natală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Totul în viața mea s-a schimbat foarte mult. Am fost la echipa națională în luna octombrie și atunci mi-am dat seama că telefonul mi-a fost spart. Imaginile au fost distribuite pe internet, intimitatea mea a fost furată. De atunci încrederea mea nu mai e la cote înalte, am fost foarte obosită, abia am putut trece peste această perioadă.

Mă gândeam chiar să-mi iau un bilet de avion și să merg în cealaltă parte a lumii, de Crăciun, dar mi-am dat seama că dacă fac asta, atunci persoana care mi-a spart telefonul va câștiga. Trebuie să-mi recâștig controlul asupra vieții. Pe de altă parte, handbalul este viața mea, iubesc să joc pentru Norvegia și vreau să-mi respect țara”, a declarat Nora Mork într-un interviu pentru televiziunea norvegiană tv2.no.

Nora Mork este una dintre cele mai titrate jucătoare din istoria handbalului. Norvegianca a câștigat aproape tot ce se poate câștiga la nivel de club și nivel de echipă națională: de la trofeul Ligii Campionilor, până la titlul Mondial și European.

Greșești și primești meciuri tari! Ovidiu Hațegan revine în prim-plan! Arbitrul care a trimis Elveția la Cupa Mondială a... Decizie radicală luată de Nicolae Dică: 4 jucători importanți, OUT de la FCSB pentru meciul cu Iași!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x