Antena Căutare

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras de la WTA Sydney. Ce a dezvăluit antrenorul

Simona Halep s-a calificat în finala la Melbourne, acolo unde va disputa un meci cu Veornika Kudermetova. Înaintea acetsui meci, jucătoarea de tenis a decis să se retragă.

simona halep in bluza bleumarin zambind Galerie
Simona Halep s-a calificat în finala la Melbourne, acolo unde va disputa un meci cu Veornika Kudermetova. Înaintea acetsui meci, jucătoarea de tenis a decis să se retragă. | Profimedia

Simona Halep se retrage de la WTA Sydney. Sportiva urma să joace la Sydney după finala de la Melbourne. Se pare că jucătoarea de tenis a dorit să se retragă, potrivit spuselor unuia dintre antrenorii ei, Daniel Dobre.

Acesta a declarat că alegerea Simonei este una ce nu trebuie să fie judecată de vreme ce jucătoarea de tenis va avea deja 5 meciuri jucate până la sfârșitul săptămânii. Săptămâna viitoare Simona Halep urmează să se antreneze la Australian Open.

Motivul pentru care Simona Halep se retrage de la WTA Sydney

Jucătoarea de tenis nu obișnuiește să joace niciun meci în săptămâna de dinaintea unui Grand Slam. Cu toate acestea, ea a făcut o excepție atunci când a jucat înaintea marelui turneu pe care l-a câștigat la Wimbledon.

Citește și: Declarația Simonei Halep după prima victorie din 2022, la Melbourne Summer Set. Scor 6-4, 6-2, cu Destanee Aiava.

”Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a spus Daniel Dobre, potrivit Digi Sport.

Chiar dacă Simona nu va evolua la WTA Sydney, în locul ei va intra românca Jaqueline Cristian. Aceasta o va înfrunta în prima rundă pe Priscilla Horn, jucătoarea care beneficiază de un wild-card.

Retragerea Simonei Halep ar putea fi din cauza unei săptămâni încărcate de meciuri, a oboselii acumulate, dar și a faptului că sportiva încearcă să evite o accidentare. Simona Halep va evolua la Australian Open, competiție care începe pe 17 ianuarie.

Evoluția Simonei Halep la Melbourne Summer Set

Antrenorul frumoasei jucătoare de tenis a povestit că aceasta a fost o săptămână grea și plină de emoții pentru Simona Halep. Sportiva a început în forță cu meciurile chiar din prima săptămână din sezon.

Citește și: Melbourne Summer Set 2: Simona Halep, eliminată la dublu. Cine e adversara ei la simplu

”A fost o săptămână cu emoții, pentru că, după ce ai muncit două luni și n-ai jucat meciuri, n-ai știut unde te situezi. E o săptămână bună, Simona și-a arătat disponibilitatea la efort, dorință de a juca fiecare minge.

Din ce am înțeles, au diferit foarte mult diferențele de temperatura. Per total, e o săptămână care confirmă că Simona este pe drumul bun pentru a-și atinge nivelul maxim”, a explicat Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep.

Răspunsul lui Dan Petrescu pentru Mihai Bendeac, la 2 săptămâni după scrisoarea deschisă a actorului. Cum a reacționat a... Simona Halep a obținut victoria la Melbourne Summer Set 1 împotriva Veronikăi Kudermetov. Care a fost scorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x