Antena Căutare

Mutarea zilei în Liga 1! Adam Nemec pleacă de la Dinamo la o mare rivală. Cine a câștigat lupta dintre FCSB și CFR pentru slovac

După ce l-a pierdut pe Valentin Costache, vândut la CFR Cluj pentru o sumă de 800,000 de Euro, Dinamo București l-a vândut și pe atacantul slovac Adam Nemec. Pentru vârful de 32 de ani se luptau CFR Cluj și FCSB, însă lupta a fost tranșată clar de rivala istorică a ”câinilor”.

În urmă cu puțin timp, patronul liderului Ligii 1, Gigi Becali, a recunoscut că s-a înţeles cu echipa din ”Ştefan cel Mare” pentru transferul lui Adam Nemec. Șeful FCSB negociază acum cu slovacul de 32 de ani, după ce Negoiţă a acceptat oferta de 300.000 de euro, chiar dacă iniţial ceruse 500.000 de euro.

”Acum că domnul Negoiță spune că lasă clubul, pot confirma că ne-am înțeles cu Dinamo pentru Nemec. E adevărat că purtăm discuții cu jucătorul. Nu suntem departe să ne înțelegem. Dar eu, cum am mai spus, nu fac licitații nici cu jucători, dar nici cu alte cluburi", a spus Becali, pentru gsp.ro

La FCSB, Adam Nemec ar urma să primească 250.000 de euro pe an. La acești bani Gigi Becali mai adaugă încă 100.000 de euro, care ar urma să fie prima de instalare a jucătorului, adaugă sursa citată.

Ionuț Negoiță este disperat să ”scape” de jucătorii pe care poate încasa bani. Nemec intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract la Dinamo și ar putea semna cu orice club, urmând ca la finalul sezonului să plece gratis de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

În urmă cu un an, FCSB transfera un alt vârf important de la Dinamo. Eddy Harlem Gnohere, atacantul francez în vârstă de 28 de ani, semna atunci un contract valabil pe trei ani şi jumătate cu echipa patronată de Gigi Becali.

Revenirea anului în fotbalul românesc: Ianis Hagi în Liga 1 ? Ce echipă îi deschide ușile: ”Poate semna cu noi la orice ... Au stricat tabela! Victorie fantastică pentru naționala României U19 și calificare en-fanfare la Turul de Elită: 8-0 cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x