Antena Căutare

Nenorocirea s-a produs! Simona Halep a fost eliminată în a doua rundă la Roland Garros

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de croata Mirjana Lucic-Baroni, cu 7-5, 6-1, miercuri, în runda a doua a turneului de tenis de la Roland Garros.

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de croata Mirjana Lucic-Baroni, cu 7-5, 6-1, miercuri, în runda a doua a turneului de tenis de la Roland Garros.

Halep a fost dominată de o jucătoare cu zece ani mai în vârstă decât ea (33 ani), care a lovit puternic și precis, a jucat agresiv, în timp ce Simona nu a reușit decât în rare momente să se ridice la nivelul adversarei sale. Constănțeanca a fost lentă, a lovit destul de moale și a fost pur și simplu depășită din punct de vedere fizic, informează agerpres.ro.

Simona Halep a mai fost învinsă de Lucic-Baroni (70 WTA) și anul trecut, în turul al treilea la US Open, 7-6 (6), 6-2.

Statistica meciului este elocventă pentru rezultat: croata a reușit 29 de lovituri direct câștigătoare (winners), față de 5 ale Simonei, numărul erorilor neforțate fiind de 27 pentru Lucic-Baroni și de 15 pentru Halep. Halep a confirmat astfel scăderea de formă pe care a arătat-o în sezonul de zgură, după ce a cucerit trei titluri pe hard, la Shenzhen, Dubai și Indian Wells.

În turul al treilea, Lucic-Baroni o va înfrunta pe franțuzoaica Alize Cornet (N. 29), care a trecut cu 6-2, 7-5 de altă româncă, Alexandra Dulgheru.

După această eliminare, Halep și Dulgheru vor primi cecuri de 50.000 de euro și câte 45 de puncte WTA.

Sursa: agerpres.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x