Antena Căutare

Nicolae Badea: "Ne putem lipsi de orice jucator, nu numai de Tamas"

Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca echipa din Stefan cel Mare se poate lipsi de orice jucator valoros, nu numai de Tamas, si a lasat sa se inteleaga ca decizia revenirii fundasului la prima echipa ii apartine in totalitate tehnicianului Mircea Rednic.

"Nu este nimic nou in cazul lui Tamas, el a incalcat Regulamentul de Ordine Interioara si va suporta consecintele. Trebuie sa se inteleaga ca oricare ar fi numele lui, toti fotbalistii trebuie sa respecte niste reguli. Doar Mircea Rednic va decide cand il va chema la prima echipa. Dinamo se poate lipsi de orice jucator, nu numai de Tamas", a spus Badea, care a adaugat ca gruparea din Stefan cel Mare nu a fost interesata de internationalul Cosmin Contra.

Internationalul Gabriel Tamas a fost anuntat, sambata, de conducerea clubului ca a fost retrogradat la echipa a doua, dupa ce nu s-a prezentat la antrenament si a fost surprins sub influenta bauturilor alcoolice in cantonamentul din Antalya.

Presedintele dinamovist a comentat si retrogradarea la echipa a doua a fundasului George Blay: "El a fost trimis la Dinamo II, deoarece nu s-a pregatit corespunzator la prima echipa. La cum se antreneaza, nu stiu daca va juca si acolo. Nu avem nicio satisfactie fata de modul cum el se antreneaza si este dificil ca noi sa-i mai prelungim contractul. Vom respecta in continuare intelegerea sa pana in vara, atunci cand ii expira contractul. Si Bostina se afla in aceeasi situatie, insa la el se vede o altfel de atitudine. Acum nu stiu daca Bostina va fi titular, Rednic va hotara asta", a conchis oficialul gruparii din Stefan cel Mare.

sursa:newsin.ro
Oltchim - Krim: 36-30... Marian Iancu: "Jucam ca o echipa mare!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x