Antena Căutare

Nicolae Stanciu, din nou în atenția englezilor: ”Dorit de Chelsea, românul are potențialul lui Gică Hagi, Dorinel Munteanu sau Loți Boloni”

Rezervă de lux la Anderlecht în mandatul lui Rene Weiler, Nicolae Stanciu a revenit în echipă imediat după demiterea acestuia din urmă, iar impactul său a fost unul rapid. În deplasarea de la Beveren, internaționalul român a marcat un gol și a pasat decisiv în victoria lui Anderlecht, 2-1, iar acum a intrat din nou în atenția englezilor.

Cu o zi înaintea duelului dintre Anderlecht și Celtic din Liga Campionilor, Nicolae Stanciu este prezentat de postul BBC ca fiind cel mai important jucător al belgienilor. În prezentare, jurnaliștii din Albion îl laudă pe român, despre care spun că are potențial de a ajunge mare fotbalist.

”În vârstă de 24 de ani, Stanciu a fost în vizorul lui Chelsea în trecut și are potențialul de a avea același impact în echipa națională precum personalități marcante ca Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu și Laszlo Boloni”, scriu englezii.

Pentru meciul Anderlecht - Celtic, programat mâine, de la ora 21:45, în grupa B a Ligii Campionilor, Stanciu este considerat principalul pericol pentru poarta scoțienilor, alătură de Lukasz Teodorczyk și Henry Onyekuru.

Dan Petrescu pedepsește aspru actele de indisciplină! Un jucător de bază al CFR-ului, exclus din lot și trimis la echipa... Anunț trist pentru fanii fotbalului spectacol! ”Magicianul” Sânmărtean se retrage din activitate: ”Mi-e dor de fotbal, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x