Antena Căutare

Nikolici s-a întors în Liga I. Fostul atacant al Stelei a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Stefan Nikolici a revenit în Liga I şi a semnat un contract cu nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe. Rămas fără echipă după o aventură nefericită în Kazahstan, atacantul de 27 de ani îşi va reîncerca norocul în fotbalul românesc.

"Putem să confirmăm că s-a rezolvat acest transfer. Au fost mici neînțelegeri, dar acum totul e rezolvat. Propunerea a venit din partea lui Bogdan, noi nu știam că el și-a reziliat contractul în Kazahstan. Suntem bucuroși că am profitat.

Stefan a făcut performanță în România, sperăm să ne aducă un plus și să ne ajute să rămânem în prima ligă. Este genul de atacant de care aveam nevoie.

Este un număr 9 clasic, de careu. Am făcut o alegere foarte bună. Va demonstra pe teren acest lucru. Cel mai probabil în 3 săptămâni este apt pentru a juca", a zis Janos Bokor, managerul echipei, pentru GSP.RO.

SEPSI NU SE OPREŞTE DIN TRANSFERURI

"Nu se încheie aici campania de achiziții a lui Sepsi. Mâine vom mai anunța un transfer. E un jucător care a făcut o treabă bună în România. O să vedeți mâine", a declarat oficialul nou-promovatei.

FCSB a pus în vânzare biletul pentru meciul cu Viktoria Plzen! Se umple Arena Naţională în Liga Campionilor?... Primul 10 din istoria gimnasticii a împlinit 41 de ani. Nadia Comăneci revine la Montreal. Legenda continuă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x