Antena Căutare

O nouă DIRECTIVĂ din lojă! Becali i-a ordonat lui Dică formula de joc pentru meciul cu Astra: "Păi sunt nebun să pierd banii?!"

Gigi Becali începe să se implice tot mai mult în alcătuirea echipei la FCSB, iar Nicolae Dică pare neputincios în a-şi impune dorinţele în faţa patronului. După ce a dictat mai multe schimbări, a efectuat transferuri şi l-a făcut pe Nedelcu fundaş central, deşi acesta e mijlocaş, Becali se bagă din nou peste antrenor.

"La meciul cu Astra n-o să vedeţi niciun titular, vă garantez eu. O să joace De Amorim şi ceilalţi, că doar nu sunt nebun să pierd 40 de milioane de euro, cât aş lua din Liga Campionilor.

Se vede că ei sunt morţi de oboseala, s-a văzut şi cu Iaşiul, aşa că vor sta să se odihnească. Nu mă interesează meciul cu Astra", a spus Becali.

Simona Halep, în sferturi de finală la Rogers Cup! Şi-a distrus adversara în mai puţin de-o oră... Transfer spectaculos reuşit de Sporting Lisabona! Adversara FCSB-ului din Liga Campionilor cumpără de la Inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x