Antena Căutare

O voleibalistă româncă din Italia, călcată de tren sub ochii iubitului! La 16 ani, Izabela a avut parte de o moarte îngrozitoare

O voleibalistă româncă din Italia, a fost călcată de tren sub ochii iubitului. Tânăra Izabela Virtopeanu a avut parte de o moarte îngrozitoare în Cizmă.

O voleibalistă româncă din Italia, a fost călcată de tren sub ochii iubitului. Tânăra Izabela Virtopeanu a avut parte de o moarte îngrozitoare în Cizmă.

Izabela, o studentă și componentă a unei echipe de volei din liga secundă italiană, Volley Certosa, a fost victima unui accident cumplit, a anunțat observator.tv.

Fata, în vârstă de numai 16 ani, călătorea împreună cu iubitul ei cu un tren regional, care se deplasa de la Mortara la Milano. Din primele date, sportiva a încercat să coboare din tren, după ce acesta se pusese deja în mişcare, şi a rămas blocată între uşi, ajungând apoi sub roţile trenului.

Poliția încearcă să afle motivul pentru care Izabela Virtopeanu a coborât din tren după ce acesta se pusese în mișcare.

Sursă: www.ansa.it/ Observator.tv

Nadia Comăneci a prezentat meteo în studioul unei televiziuni canadiene! Nu s-a defectat niciun prompter, dar tot numai ... Cristian Țopescu, cele mai frumoase, dar și dureroase, amintiri din cariera sa! Cel mai bun comentator sportiv din Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x