Antena Căutare

OFICIAL: Barcelona a realizat primul transfer după plecarea lui Neymar! Catalanii au plătit 40 de milioane de euro

FC Barcelona a anunţat, luni, transferul internaţionalului brazilian Paulinho de la gruparea chineză Guangzhou Evergrande, pentru care a plătit suma de 40 de milioane de euro.

  • În vârstă de 29 de ani, mijlocaşul va avea o clauză de reziliere a contractului de 120 de milioane de euro. Paulinho va efectua, joi, vizita medicală, după care va fi prezentat oficial.

Acesta este primul transfer efectuat de Barcelona după a încasat 222 de milioane de euro, în urma plecării atacantului Neymar la PSG.

Paulinho a mai evoluat în cariera sa la echipele FC Vilnius, LKS Lodz, Bragantino, Corinthians şi Tottenham. În China, el a ajuns în vara anului 2015. Paulinho a fost transferat de fostul selecţioner al Braziliei Luiz Felipe Scolari, clubul chinez plătind englezilor de la Tottenham suma de 14 milioane de euro.

VIDEO: Suspendare RECORD pentru Cristiano Ronaldo! Cât poate sta pe bară, după ce l-a bruscat pe arbitru... În sfârşit, s-au trezit şi ei! Primăria a decis să schimbe de urgenţă gazonul de pe Arena Naţională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x