Antena Căutare

OFICIAL! Cadou special pentru Lucian Filip. Mijlocașul a semnat prelungirea cu FCSB până în sezonul 2020-2021!

În ziua în care a împlinit 27 de ani, Lucian Filip a primit un cadou mai mult decât deosebit din partea clubului FCSB. Vicecampioana României a anunțat, azi, pe site-ul oficial, prelungirea înțelegerii cu cel mai vechi jucător din lot.

Lovit de ghinion după ghinion în ultimii ani, atunci când a pierdut mai multe meciuri din cauza accidentărilor, Lucian Filip a aflat de curând ca va juca la FCSB încă patru sezoane.

”#lamultiani @lucianfilip8
FC Steaua Bucuresti ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate lui Lucian Filip, care a implinit luni, 25 septembrie, varsta de 27 de ani.
Clubul nostru ii ureaza mijlocasului, care si-a prelungit recent contractul pana la sfarsitul sezonului 2020-2021, sa aiba parte, in continuare, de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!”
scrie site-ul oficial al steliștilor

Lucian Filip se află de 7 sezoane la Steaua/FCSB. Din 2008 și până azi, cu o pauză între 2009-2012, mijlocașul a jucat în 108 meciuri pentru roș-albaștri, marcând 4 goluri.

Halep - Kasatkina, în turul II la Wuhan! Zi cu surprize de proporții în China: trei favorite la trofeu, eliminate în man... UEFA nu iartă! PSG, obligată să vândă 8 staruri pentru a evita excluderea din Liga Campionilor! Două vedete au plecat de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x