Antena Căutare

OFICIAL! Încă o echipă a dispărut din peisajul fotbalului românesc. O fostă vicecampioană a jucat ultimul meci în campionat

După ce FC Brașov și-a încheiat existența în fotbalul românesc în vara trecută, ieri a venit rândul unei alte echipe din Ardeal să pună lacătul pe fenomenul fotbalistic. 

După ce FC Brașov și-a încheiat existența în fotbalul românesc în vara trecută, ieri a venit rândul unei alte echipe din Ardeal să pună lacătul pe fenomenul fotbalistic.

Aflată în faliment, fosta vicecampioană a României și deținătoare a Supercupei, ASA Târgu Mureș, a disputat ieri seară ultimul meci din istorie. Ardelenii au remizat pe teren propriu cu liderul Ligii a 2-a, FC Hermannstadt, scor 2-2.

ASA Târgu Mureş, măcinată de grave probleme financiare încă din sezonul de Liga 1 precedent, îşi declarase falimentul cu câteva zile înainte de acest meci. Conducerea clubului a decis să se retragă din campionat după meciul cu AFC Hermannstadt. Fosta vice-campioană a României nu va mai juca nicăieri, întrucât va înceta să mai existe, aşa cum s-a întâmplat cu Unirea Urziceni, FC Braşov sau Gloria Bistriţa.

Anunțul desființării a venit chiar pe contul oficial de facebook al echipei din Târgu Mureș.

2-2, la capătul unui meci bun; un egal “viu”, la capătul căruia, constatăm cu un gust amar, că tinerii jucători, aleargă și joacă mult mult mai bine decât multe din “vedetele” care s-au perindat pe la Tîrgu Mureș.
Ultimul meci. Ultima apariție pe gazon a formației ASA Tîrgu-Mureș.
De acum, totul va fi ISTORIE!”,
au anunțat ardelenii

ASA își încheie definitiv sezonul și existența pe locul 6 în Liga II, cu 19 puncte. Vicecampioana din urmă cu doi ani e în curs de dizolvare, ca urmare a unei decizii de la Tribunalul Mureș. Târgmureșenii se afla în insolvență, iar instanța a confirmat cererea de faliment pe care o înaintaseră mai mulți foști angajați.

FCSB mai vinde un jucător! Antonio Jakolis s-a acomodat la Apollon Limassol, iar ciprioții vor activa clauza de cumpărar... Gigi Becali l-a iertat, Dică e în continuare supărat! Denis Alibec nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Beer-Sheva din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x