Antena Căutare

OFICIAL: Răspunsul celor de la CSU Craiova, după oferta FCSB-ului! "Sperăm că acum totul este clar"

Gigi Becali a oferit 2,5 milioane de euro pentru Alexandru Băluţă, dar oltenii nu vor să renunţe la cel mai bun jucător al lor. În plus, au declarat-o persoana non-grata pe Anamaria Prodan.

"Niciun jucător de la Craiova nu va merge la Steaua. Nu vindem steliștilor. Este o chestie de principiu. Degeaba se face o ofertă. Există o clauză de reziliere, dar există și una morală. Degeaba se dau bani, dacă Băluță nu acceptă oferta. Steaua își pierde timpul. Când Steaua l-a transferat pe Gică Popescu, a făcut-o cu japca, l-au luat cu Armata. În Oltenia nu sunt jucători care vor la Steaua", a spus Marcel Popescu la TV Dolce Sport.

Mai mult, oficialul oltean a făcut-o praf pe Anamaria Prodan, cea pe care Gigi Becali a trimis-o să negocieze cu CSU Craiova.

"Anamaria Prodan este persona non-grata la Craiova, așa o considerăm. Nu are ce să caute aici. Începând de azi este non-grata. Nu avem ce discuta cu ea", a adăugat Popescu, după cum scrie gsp.ro.

Primăria Sectorului 1 a cumpărat clubul Rapid! Daniel Niculae va fi preşedinte, Pancu e director tehnic, iar Măldărăşanu... Prima reacţie a lui Hagi, după ce i-a dat pe Benzar şi Nedelcu la FCSB: "Aşa vom face în continuare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x