Antena Căutare

OFICIAL: Transferul anului din Liga 1. Fundașul Viitorului, Cristian Ganea, va juca împotriva lui Messi și Ronaldo în La Liga

Viitorul Constanța a realizat azi una dintre cele mai importante vânzări din istoria clubului. După ce i-a pierdut pe Țucudean și Eric, Gică Hagi l-a cedat azi pe unul dintre cei mai importanți jucători din lot. Fundașul stânga al campioanei, Cristian Ganea, a semnat cu puternica formație bască Athletic Bilbao.

”Athletic Club Bilbao și FC Viitorul au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la gruparea bască, începând cu data de 1 iulie 2018. Ganea va semna pe trei sezoane cu Athletic Club Bilbao (2018/2019, 2019/2020 și 2020/2021), cu opțiunea să-și prelungească contractul pentru un sezon suplimentar.
Cristian Ganea va fi jucătorul Viitorului până pe 30 iunie 2018, astfel încât va juca restul sezonului 2017-2018 pentru campioana României”
, scrie fcviitorul.ro

La scurt timp după comunicatul Viitorului, și cei de la Athletic Bilbao au confirmat mutarea lui Ganea în La Liga.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Athletic Club și FC Viitorul Constanța au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la Athletic Club începând cu 1 iulie, 2018. El va juca la Bilbao în sezoanele 2018-2019, 2019-2020 și 2020-2021, cu o opțiune de a prelungi contractul pentru un sezon suplimentar.
Cristian Ganea rămâne jucătorul celor de la Viitorul Constanta până la 30 iunie, 2018.
”, scriu bascii.

Cotat la 1.500.000 de Euro potrivit transfermarkt.de, Ganea și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca, înainte de a ajunge la Viitorul.

Ganea are 21 de meciuri în Liga 1, în acest sezon, și a marcat 3 goluri. Fundașul are și 5 selecții la echipa națională. În România a mai jucat la FCM Târgu Mureș, CSU Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov.

Presa spaniolă a scris încă din toamna lui 2017 de o mutare a lui Ganea la Bilbao. Cei de la AS.com scriau în octombrie că fotbalistul român este ”eligibil” pentru basci, dat fiind faptul că fundașul Viitorului a crescut în Țara Bascilor, la Basauri, acolo unde locuiesc părinții și sora sa. Ganea s-a format ca jucător la centrele de copii și juniori ale cluburilor Basconia și Indartsu, din Țara Bascilor, astfel că îndeplinește condițiile cerute de șefii clubului și de fani.

Prin vânzarea lui Ganea în Spania, Gică Hagi se desparte de nucleul dur care a adus titlul la Ovidiu. Anul trecut, Răzvan Marin a ajuns la Standard Liege, iar Coman, Nedelcu și Benzar la FCSB. În 2018, George Țucudean a fost vândut la CFR Cluj, iar Eric de Oliveira e aproape de un transfer în țările arabe.

Messi a zis ”Să fie victorie!” Și a fost victorie. Prima a Barcelonei după 10 ani pe Anoeta! Povestea unei secete catala... Lumea îl plânge pe marele pilot! Formula 1 este în doliu, după ce Dan Gurley a murit în urma unei pneumonii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x