Antena Căutare

Performanță de excepție pentru tenismenul Horia Tecău! Românul s-a calificat în finala de dublu a Grand Slam-ului de la US Open

Jucătorul român de tenis Horia Tecău, alături de colegul său olandez Jean-Julien Rojer, s-au calificat în finala de dublu de la US Open.

Favoriți numărul 12, Tecău și Rojer s-au calificat în finala probei de dublu de la US Open după ce au trecut de principalii favoriți, Henri Kontinen și John Peers, scor 1-6, 7-6, 7-5.

Pentru trofeul de la US Open, cei doi se vor duela cu învingătorii din partida B. Bryan/ M. Bryan și F. Lopez/M. Lopez.

Finala de la Flushing Meadows reprezintă cea mai bună performanță din 2017 pentru cuplul Tecău/Rojer. Aceștia n-au trecut de faza optimilor de finală la niciun alt Grand Slam (eliminați în turul trei la Australian Open și Roland Garros și în turul 1 la Wimbledon).

Succesul de azi are o însemnătate uriașă pentru cuplul româno-olandez. Odată cu această calificare, Tecău și Rojer și-au asigurat prezența la Turneul Campionilor, care va avea loc la Londra în luna noiembrie.

Gigi Becali nu se dezminte! Patronul FCSB dă afară încă un jucător important din lotul lui Dică: ”Nu mai are cum să joac... OFICIAL: Latovlevici a fost prezentat la Galatasaray! Detaliile transferului celui de-al 12-lea român din istoria granzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x