Antena Căutare

Plecări pe bandă rulantă de la Viitorul! Hagi a lăsat să plece un jucător important

Atacantul echipei FC Viitorul, Vlad Morar, a fost achiţionat de formaţia Panaitolikos, a anunţat, luni, site-ul oficial al clubului grec. Morar, care marţi va împlini 24 de ani, a semnat un contract pe trei sezoane cu Panaitolikos.

"Sunt foarte fericit că am venit la Panaitolikos. Sunt sigur că mă voi integra repede cu ajutorul colegilor şi sper să prindem un loc de cupe europene. Eu vin de la o echipă care a ajuns acolo şi sper să repet acest lucru. Mi-au plăcut condiţiile şi facilităţile pe care le-am găsit aici", a declarat Morar.

FC Viitorul a anunţat, joi, că fotbaliştii Florin Purece şi Vlad Morar nu mai participă la antrenamentele conduse de Gheorghe Hagi, astfel că ei au devenit transferabili.

Morar era la FC Viitorul din ianuarie, când a încheiat un contract pe doi ani şi jumătate. El jucase anterior la ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj.

Panaitolikos a încheiat sezonul trecut pe locul 11 în campionatul Greciei.

Galerie FOTO: Şi când e FCSB tot apar VEDETELE! Nicoleta Nucă a fost pe Arena Naţională la derby-ul FCSB-CSU Craiova... Alarmaţi de evoluţiile modeste, steliştii se pun pe transferuri! Un fundaş central şi doi mijlocaşi centrali pentru FCSB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x