Antena Căutare

Posibilele adversare ale echipelor FCSB, FC Viitorul şi Universitatea Craiova în turul trei preliminar al Ligii Europa

Echipele FCSB, FC Viitorul şi Universitatea Craiova şi-au aflat, luni, la tragerea la sorţi de la Nyon, posibilele adversare în cazul în care vor ajunge în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Echipele FCSB, FC Viitorul şi Universitatea Craiova şi-au aflat, luni, la tragerea la sorţi de la Nyon, posibilele adversare în cazul în care vor ajunge în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Dacă va trece de echipa armeană Alaşkert Erevan în turul doi preliminar, FCSB va întâlni în turul trei pe învingătoarea din întâlnirea dintre Mladá Boleslav (Cehia) - FC Ordabasy Şimkent (Kazahstan).

Meciul tur dintre Alaşkert şi FCSB va avea loc la 25 iulie, iar returul la 1 august.

FC Viitorul va juca în turul doi contra belgienilor de la KAA Gent, iar dacă trece de aceştia va juca în turul trei preliminar cu învingătoarea din dubla dintre AEK Larnaca (Cipru) - Levski Sofia (Bulgaria).

KAA Gent - FC Viitorul va avea loc în Belgia, la 25 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, la stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi.

Şi Universitatea Craiova şi-a aflat adversara, dacă va trece în turul doi de Honved Budapesta. Astfel, craiovenii vor întâlni echipa greacă AEK Atena.

Partida Honved - Universitatea Craiova va avea loc joi, iar returul la 1 august.

Meciurile din turul trei preliminar sunt programate la 8 şi 15 august.

Sursa : news.ro

Robert Glinţă s-a calificat în finala probei de 100 metri spate din cadrul CM din Coreea de Sud... Arbitri din Spania la meciul CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x