Antena Căutare

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, rănit într-un accident rutier!

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a fost rănit după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de un autoturism, în Buzău, în decursul zilei de vineri.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, rănit într-un accident rutier! Galerie
Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a fost rănit după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de un autoturism, în Buzău, în decursul zilei de vineri.

Surse medicale spun că preşedintele Federaţiei Române de Handbal a suferit mai multe leziuni la membre şi se află în stare stabilă, fiind conştient. Acesta a fost transferat de la Spitalul Judeţean Buzău la Spitalul Floreasca din Capitală, conform mediafax.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru, accidentul în care a fost implicat Alexandru Dedu a avut loc vineri seară, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Poşta Câlnău.

”Şoferul unui autoturism care se deplasa din direcţia Buzău spre Râmnicu Sărat a efectuat o manevră de schimbare a direcţiei de pe acostamentul modernizat al şoselei pe banda de circulaţie, nu s-a asigurat şi a acroşat un motociclist în vârstă de 42 de ani care circula în aceeaşi direcţie. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat pe contrasens, iar în final a ieşit în afara părţii carosabile, fiind rănit”, a precizat Amalia Călugăru.

Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturi la Cincinnati... VIDEO: Nici la amatori nu vezi așa ceva! Cum s-a făcut de râs un super fotbalist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x