Antena Căutare

Probleme mari pentru fostul şef al FRF! Mircea Sandu, suspect într-un dosar de luare de mită şi spălare de bani

Mircea Sandu a ieşit de la Direcţia Naţională Anticorupţie după mai puţin de o oră de audieri, avocatul acestuia spunând că fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) are calitatea de suspect într-un dosar de luare de mnită şi spălare de bani.

"Este un dosar nou, de luare de mită şi spălare de ani. În acest moment are calitatea de suspect", a spus avocatul lui Mircea Sandu, care nu a dorit să dea detalii despre acest dosar, spunând că anunţul va fi făcut de DNA.

Ajuns încă de dimineaţă la DNA, Mircea Sandu nu a făcut absolut nicio declaraţie.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) Mircea Sandu a fost achitat, săptămâna trecută, alături de fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul excluderii din FRF a clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu.

VIDEO: Nika, ursul polar înnebunit după fotbal! Face scheme, se uită la meciuri şi ghiceşte echipele câştigătoare de la ... Cristiano Ronaldo NU pleacă de la Real Madrid! Florentino Perez, pas imens spre împăcare: "Întotdeauna o să-l apăr&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x