Antena Căutare

Războiul FCSB vs CFR Cluj se duce și în pauza internațională! Mihai Stoica își atacă subtil rivala: ”CFR înseamnă Clubul de ...”

Chiar dacă Liga 1 a intrat într-o pauză internațională cauzată de meciurile echipei naționale, războiul dintre primele două clasate ale campionatului, FCSB și CFR Cluj, nu contenește.

Deși ultima etapă a turului sezonului regular le-a adus celor de la FCSB un succes contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe cu ajutorul a două lovituri de la 11 metri, Mihai Stoica, oficialul bucureștenilor, râde de rivala din Gruia pe această temă a penalty-urilor.

Într-o postare de facebook, directorul sportiv de la FCSB își ironizează rivala din Liga 1.

”Acel moment în care ești informat că CFR înseamnă Clubul de Fotbal Rigore” (rigore = penalty în italiană”)

Chiar dacă râde de rivală, Meme și FCSB nu au fost ocoliți de ”Zeița Penalty-urilor” în acest sezon. CFR Cluj și FCSB au beneficiat de același număr de penalty-uri în turul Ligii 1 (câte 6), diferența fiind că ardelenii le-au transformat pe toate, iar bucureștenii au ratat două. Numărul de penalty-uri primite de CFR și FCSB este egal cu cel primit de restul echipelor din Liga 1 cumulate.

CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1, cu 32 de puncte, iar FCSB este pe poziția a doua, cu 28 de puncte.

Independenţa Cataloniei ar putea lăsa planeta fără El Clasico! Președintele Barcelonei: ”Vom decide în ce campionat vom ... Cristiano Ronaldo vine în România! FRF, în discuții avansate pentru un amical de lux România - Portugalia. Când se poate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x