Antena Căutare

Real Madrid mai dă o lovitură! Campioana Europei a convins un star să-l refuze pe Mourinho și să rămână pe ”Bernabeu”

”Lotul câștigător de Liga Campionilor nu se schimbă”, iată o sintagmă în care crede președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez. După Bale, Ronaldo, Benzema, Carvajal și Isco, șefii de pe ”Santiago Bernabeu” au mai dat o lovitură importantă.

Campioana Spaniei și a Europei a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, prelungirea contractului cu fundașul central Raphael Varane.

”Clubul Real Madrid și Raphael Varane au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii existente. Astfel, jucătorul va rămâne la Madrid până pe 30 iunie 2022”, anunță ”galacticii”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raphael Varane a venit la Real în urmă cu șase ani de la Lens și, în scurt timp, a devenit o piesă de bază în angrenajul trupei din capitala Spaniei.

Prin prelungirea contractului cu Varane, Real Madrid îi dă o lovitură importantă fostului antrenor de pe ”Bernabeu”, Jose Mourinho. Lusitanul l-a dorit insistent pe Varane la Manchester United.

VIDEO: Messi e zeu și în ”casa” lui Ronaldo! Sub ochii lui Hațegan, un fan a intrat pe teren la meciul Sporting-Barcelon... Gigi Becali s-a răzgândit și a schimbat echipa de start! Tinerii lasă locul ”greilor”. Iată primul ”11” al FCSB-ului cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x