Antena Căutare

Replică dură a Simonei Halep pentru români: ”Ei nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi, cred că doar merg la cumpărături”

Jucătoarea Simona Halep a declarat că fanii români au o imagine greşită despre ea şi nu înţeleg cât de mult munceşte la antrenamente, ei considerând că merge la turnee doar pentru cumpărături.

Jucătoarea Simona Halep a declarat că fanii români au o imagine greşită despre ea şi nu înţeleg cât de mult munceşte la antrenamente, ei considerând că merge la turnee doar pentru cumpărături.

"Ei nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi, nu ştiu în ce condiţii fac antrenamentele sau că joc meciuri chiar dacă nu mă simt bine din punct de vedere fizic. Ei doar văd meciurile şi cred că tot ce fac e să mă duc la cumpărături, ceea ce mai fac câteodată, dar nu atât de des", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă la Cicinnati, potrivit paginii de facebook a echipei sale.

Sporitva se bucură de faptul că mulţi copii au ales să practice tenisul după ce au văzut-o pe ea evoluând, scrie news.ro.

"Am auzit că mulţi copii s-au apucat apucat de tenis datorită mie. Cred că este un lucru bun pentru ţară noastră şi pentru copii, pentru că în aceste zile ei stau mereu pe tablete şi telefoane. Am copii în familia mea care au doar 2 ani şi deja au un telefon. Aşa că le-am făcut cadou o rachetă de tenis în loc de un telefon", a spus jucătoarea.

Halep regretă că nu a mers la JO de la Rio, dar afirmă că aşa a fost mai bine pentru sănătatea ei, promiţând că se va pregăti pentru olimpiada următoare, de la Tokyo

"Am fost foarte tristă că a trebuit să decid să nu particip, dar aşa a fost mai bine pentru sănătatea mea. Nu este uşor să călătoresc mult în diferite locuri îndepărtate din lume. Jocurile Olimpice au fost senzaţionale în România pentru că Horia şi Florin, la dublu, au făcut finala. Sunt tristă că nu am participat dar o să mă pregătesc pentru Tokio. Putem spune că tenisul la Olimpiadă nu este ca gimnastica, dar acolo mergi să joci pentru ţară şi câştigarea unei medalii înseamnă mult pentru orice sportive. Am jucat în trecut la Londra în 2012 şi mi-a plăcut sentimentul de a fi acolo şi la Ceromania de Deschidere", a declarat jucătoarea.

Shaunae Miller: S-a sinucis și a câștigat aurul olimpic!... Ești microbist înrăit? Primul antrenament al naţionalei României, înaintea startului preliminariilor CM, deschis publicu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x