Antena Căutare

Revine Nicolae Stanciu în Liga 1 ? Jucătorul lui Anderlecht a anunțat unde vrea să evolueze din iarnă

Dintr-o rezervă de lux în sezonul trecut, Nicolae Stanciu s-a transformat în sezonul curent într-o rezervă de lux rareori utilizată la Anderlecht. În aceste condiții, s-a pus problema ca jucătorul de 10 milioane transferat în Belgia de la FCSB să plece de la Bruxelles.

La debutul acestei săptămâni au apărut zvonuri în presa din România conform cărora CFR Cluj și Dan Petrescu ar insista pentru repatrierea fostului jucător de la FCSB.

”Avem și noi câțiva jucători români pe care i-am dori la iarnă, sunt de asemenea și jucători străini. Ne trebuie jucători care să facă o concurență mai bună, să putem înscrie mai mult”, spunea Iuliu Mureşan, președintele CFR-ului, acum două zile.

Între timp, Nicolae Stanciu le-a oferit indirect un răspuns celor de la CFR Cluj și a anunțat unde vrea să joace din iarnă.

În acest moment sunt aici. Nu știu ce se va întâmpla din iarnă, probabil va fi o discuție între mine și cei de la club, în pauza de iarnă. Vreau să vedem exact ce vor și să găsim cea mai bună soluție. Deocamdată sunt aici și îmi doresc să rămân în continuare la Anderlecht”, a spus Stanciu pentru televiziunea Digi Sport.

Rezervă neutilizată în trei din ultimele patru meciuri de campionat, Stanciu a intrat aseară în minutul 79 al meciului PSG - Anderlecht, la scorul de 5-0.

Locul 1 WTA al Simonei Halep, contestat de nume mari din tenisul mondial: ”Nicio jucătoare nu ar trebui să fie locul 1 f... Federația Română de Tenis a decis locul de disputare al meciului de Fed Cup România - Canada! Halep & co. revin în A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x