Antena Căutare

Ronaldo Madrid! Balonul de Aur a atins borna de 50 de hat-trickuri în carieră! Top 4 recorduri ale lui Cristiano Ronaldo imposibil de egalat

Descătușată după lecția de fotbal predată celor de la PSG în Champions League, Real Madrid face spectacol meci de meci în La Liga, întrecere la care nu mai are nicio șansă în acest sezon. ”Galacticii” au învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-3, pe Girona, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului Spaniei. Din nou, în prim-plan a fost Cristiano Ronaldo, cel care a marcat patru goluri şi a pasat decisiv la reuşita lui Lucas Vasquez.

Descătușată după lecția de fotbal predată celor de la PSG în Champions League, Real Madrid face spectacol meci de meci în La Liga, întrecere la care nu mai are nicio șansă în acest sezon. ”Galacticii” au învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-3, pe Girona, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului Spaniei. Din nou, în prim-plan a fost Cristiano Ronaldo, cel care a marcat patru goluri şi a pasat decisiv la reuşita lui Lucas Vasquez.

Cristiano Ronaldo a ajuns la cifere de-a dreptul impresionante în carieră. Prin golurile de ieri, lusitanul a ajuns la 50 de hat-trickuri marcate în carieră pentru Real Madrid, Manchester United și naționala Portugaliei.

Cele 4 goluri marcate în ”setul” cu Girona înseamnă și apropierea la 3 reușite de Lionel Messi în clasamentul golgheterilor din La Liga. În acest moment, Cristiano Ronaldo a ajuns la 21 de goluri marcate în ultimele 11 meciuri în toate competițiile.

Ajuns la 33 de ani, Balonul de Aur continuă să bată record după record la nivel individual. Iată 4 recorduri ale lui Ronaldo pe care, mai mult ca sigur, niciun fotbalist din lume nu le va egala în viitorul apropiat:

1. Ronaldo a câștigat tot ce se poate câștiga la nivel individual cu două echipe de club!
Balonul de Aur, Gheata de Aur, Cel mai bun jucător al planetei, UEFA Champions League, La Liga, Premier League, Cupa Spaniei, Cupa Angliei, Campionatul Mondial al Cluburilor, Supercupa Spania și Supercupa Angliei, iată trofee pe care Ronaldo le-a câștigat cu Real și Manchester United. Nimeni nu a mai reușit aceste performanțe cu două cluburi diferite. Se apropie Zinedine Zidane, însă francezul nu are în palmares toate trofeele enumerate.

2. Ronaldo a marcat 300 de goluri în doar 286 de meciuri!
De la venirea în Spania, în 2009, Ronaldo a fost spaima tuturor portarilor. În doar 286 de meciuri, lusitanul a ajuns la 300 de goluri, mai rapid ca oricine în istorie. De altfel, bornele de 100 și 200 de goluri au fost atinse și ele cel mai rapid tot de CR7. În total, Ronaldo are 307 goluri marcate în 288 de jocuri!

3. Ronaldo a marcat 50+ goluri în 6 sezoane consecutive!
A marca peste 50 de goluri într-un sezon reprezintă un lucru fabulos pentru un fotbalist. Cum sună ”peste 50 de goluri în 6 sezoane...consecutive?!” Rivalul său de la Barcelona, Lionel Messi, a reușit 50+ doar în 3 sezoane consecutive.

Sezoane cu 50+ goluri pentru Ronaldo:
10/11: 54 prezențe - 53 goluri
11/12: 55 prezențe - 60 goluri
12/13: 55 prezențe - 55 goluri
13/14: 47 prezențe - 51 goluri
14/15: 54 prezențe - 61 goluri
15/16: 48 prezențe - 51 goluri

4. Cristiano Ronaldo e ”Rege” în UEFA Champions League!
A marcat 10+ goluri în 7 sezoane consecutive din cea mai tare competiție intercluburi din lume. Pentru a realiza cât de uriașă e performanța ne uităm pe statistică și vedem că nimeni nu a marcat 10+ goluri în mai mult de două sezoane la rând.

Iată alte recorduri ale lui Ronaldo:

- Cele mai multe Baloane de Aur câștigate, alături de Messi!
În 2017, Cristiano Ronaldo a câștigat din nou cel mai râvnit trofeu invididual din lumea fotbalului: Balonul de aur. Ajuns la 33 de ani, Ronaldo a mai obținut Balonul de Aur în anii 2008, 2013, 2014 și 2016. Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia acestei distincții când juca pentru Manchester United.

Ronaldo a egalat recordul stabilit de marele său rival, argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona. Messi are și el cinci Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012 și 2015).

- Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează în fiecare meci din grupele Ligii, în acelaşi sezon.
Cu puțin timp înainte de a primi al 5-lea"Balon de Aur" din carieră, starul din atacul Realului a stabilit un nou record în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume: UEFA Champions League.

- Cristiano Ronaldo, primul jucător cu peste 100 de goluri în Champions League
Jucătorul portughez a reușit să ajungă la 100 de goluri în Champions League, grație celor trei goluri marcate în meciul cu Bayern Munchen, din sferturile de finală ale sezonului trecut.

- Ronaldo e primul jucător care a marcat în trei finale diferite ale Ligii Campionilor

- Alături de Sandro Mazzola și Franz Roth, Ronaldo e singurul jucător care a deschis scorul în două finale diferite ale Ligii Campionilor

- A marcat de fiecare dată în poarta lui Juventus când a întâlnit-o: 7 goluri în cinci meciuri;

sursă: sportskeeda.com

Câștig fabulos la pariuri! Un român a mizat 43 de Euro pe 14 meciuri din weekend și a câștigat o sumă astronomică!... Biletul Zilei 19.03.2018. Mizăm pe goluri pentru un profit excelent la meciurile de luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x