Antena Căutare

Ronaldo nu e ca Messi! Portughezul neagă acuzaţiile fiscului spaniol! CR7 poate fi condamnat la şapte ani de închisoare

Cristiano Ronaldo a fost audiat, luni, pentru prima dată în dosarul în care este acuzat că a fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro. Conform surselor ziariştilor spanioli, portughezul se va declara NEVINOVAT la toate captele de acuzare şi va refuza să facă un pact cu anchetatorii.

În această situaţie, fără o înţelegere cu fiscul, Ronaldo ar putea să primească o lovitură teribilă. Dacă va fi găsit vinovat, CR7 riscă o condamnare de şapte ani de închisoare şi o amendă care ar ajunge la 30 de milioane de euro.

Există însă şi varianta în care Ronaldo, pus în faţa unor probe clare, să accepte oferta procurorilor şi să se aleagă doar cu o sentinţă cu suspendare, însă cu plata datoriilor şi amenzilor cumulate.

Turcii vor în un Hagi la echipă! Fanii lui Galatasaray speră ca Ianis să fie transferat în această vară... Galerie FOTO: Şi când e FCSB tot apar VEDETELE! Nicoleta Nucă a fost pe Arena Naţională la derby-ul FCSB-CSU Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x