Antena Căutare

S-a stabilit data pentru MECIUL SECOLULUI! Când va avea loc întâlnirea dintre Mayweather şi McGregor

Meciul dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul MMA Conor McGregor a fost stabilit pentru data de 26 august, la Las Vegas. Potrivit presei internaţionale, bursele celor doi sportivi ar fi de câte 100 de milioane de dolari, unele dintre cele mai mari din istorie.

  • Partida va fi una de box profesionist la categoria semimijlocie.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, britanicul va disputa primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather, în vârstă de 40 de ani, nu a mai boxat din septembrie 2015. El are în palmares 49 de victorii în tot atâtea meciuri disputate.

Zvonuri cu privire la un meci între McGregor şi Mayweather au apărut în mai 2016, iar speculaţiile s-au intensificat în luna noiembrie, când McGregor a câştigat al doilea său titlu UFC, în Madison Square Garden, la New York.

CUPA INTERCARTIERE FALEMI NANA: 1.300 de jucători, 2.700 de minute de fotbal autentic, un numitor comun: dragostea pentr... Nu s-a refăcut după dezamăgirea de la Roland Garros! Simona Halep nu va participa la turneul de la Birmingham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x