Antena Căutare

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat numele noi din Liga 1 care pot ajunge la echipa națională. Mesajul transmis lui Alibec: ”Așa nu are nicio șansă!”

La o zi după ce a fost alături de Adrian Mutu într-un nou moment important din viața ”Briliantulu”, selecționerul Cosmin Contra a revenit în domeniul său și a vorbit despre viitorul echipei naționale.

Invitat într-o emisiune radio, Contra a vorbit despre despre planurile pe care le are cu naționala, despre jucătorii care pot debuta în viitorul apropiat, dar și despre scandalul momentului în fotbalul intern: situaţia lui Denis Alibec. ”Guriță” a spus că vârful FCSB ar putea reveni la naţională, însă doar după o revizuire a comportamentului său profesional.

”Alibec este un jucător talentat, dar nu dă randamentul pe care îl aşteptăm noi. Nici cei de la Steaua nu sunt satisfăcuţi. Așa nu are nicio șansă să fie convocat. Nu suntem mulţumiţi de el. Aştept să îşi schimbe această atitudine şi să ne demonstreze că poate să joace la echipa naţională"

În ceea ce privește numele noi care pot apărea pe harta naționalei, toată atenția lui Contra este îndreptată către echipa momentului din Liga 1: ”U” Craiova. După Nicușor Bancu și Alex Băluță, Contra se gândește la alte nume de la olteni.

”Am debutat deja un jucător, pe Bancu. Mai sunt Băluţă, Mitriţă şi Mateiu. Îi urmărim pe toţi. Burlacu are o ascensiune extraordinară. Avem întotdeauna asistenţi care urmăresc orice posibil jucător care poate fi convocat”, a explicat Contra la Europaa FM

VIDEO: Halep, prezentare deosebită din partea WTA înainte de startul Turneului Campioanelor. Bonus: surpriza pe 4 roți p... Gică Hagi pregătește un nou transfer de răsunet! ”Roberto Carlos” de Ovidiu, la un pas de cel mai tare campionat al Euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x