Antena Căutare

Simona Halep face spectacol la Australian Open! Românca s-a calificat în sferturi

Sportiva noastră a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului. Mai mult, Halep îşi consolidează poziţia a 3-a în clasamentul WTA

Simona Halep face spectacol la Australian Open! Românca s-a calificat în sferturi
| Hepta

Sportiva noastră a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului. Mai mult, Halep îşi consolidează poziţia a 3-a în clasamentul WTA.

Chiar dacă nu mai câştigase în precedentele trei întâlniri cu Wickmayer, Halep nu a simţit nicio presiune de această dată şi a jucat la fel de bine ca în primele tururi din această săptămână.

Cu un joc solid şi puţine greşeli neforţate, a treia jucătoare a lumii a preluat rapid controlul partidei şi s-a desprins repede în primul set, scor 4-1. Belgianca a avut o singură tresărire când s-a apropiat la 4-3, dar Halep a apăsat din nou pe acceleraţie şi şi-a asigurat manşa cu 6-4.

Setul secund nu a avut istoric, mai ales că Wickmayer a făcut din ce în ce mai multe erori neforţate. Simona a făcut din nou break repede, iar belgianca a părut resemnată.

Simona Halep s-a calificat din nou în sferturi, la fel ca anul trecut. De această dată va evolua împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova.

România va găzdui Campionatele Europene de Gimnastică din 2017... VIDEO: Primul fotbalist decapitat pe terenul de fotbal! Vezi imaginile cutremurătoare aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x