Antena Căutare

Simona Halep, în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor de la Singapore, alături de Svitolina, Wozniacki și Garcia. Programul meciurilor

Astăzi, la Singapore, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Turneului Campioanelor. Liderul WTA, Simona Halep, a fost repartizată în Grupa Roșie, alături de 3 jucătoare împotriva cărora a pierdut în ultimele meciuri jucate din 2017: Svitolina, Wozniacki și Garcia.

UPDATE! Programul meciurilor din prima etapă a grupelor:

Duminică, 22 octombrie, Grupa Albă:
Karolina Pliskova - Venus Williams
Garbine Muguruza - Jelena Ostapenko

Luni, 23 octombrie, Grupa Roșie:
Simona Halep - Caroline Garcia
Elina Svitolina - Caroline Wozniacki

Componența Grupelor:
Grupa Roșie

Simona Halep (1 WTA)
Elina Svitolina (4 WTA)
Caroline Wozniacki (6 WTA)
Caroline Garcia (8 WTA)

Grupa Albă
Garbine Muguruza (2 WTA)
Karolina Pliskova (3 WTA)
Venus Williams (5 WTA)
Jelena Ostapenko (7 WTA)

Primele meciuri de la Singapore se vor juca duminică, sistemul de desfășurare fiind fiecare cu fiecare. Primele două clasate se califică în semifinale, ce se vor juca încrucișat, iar finala va avea loc pe 29 octombrie.

Confruntările directe ale Simonei cu cele 3 rivale din grupă:

vs. Elina Svitolina. Cele două jucătoare şi-au împărţit victoriile (2-2), însă ucraineanca are avantajul psihologic al succesului cu 6-1, 6-1 din semifinala de la Toronto, în urmă cu două luni.

vs. Caroline Wozniacki. Daneza are 3-2 la general şi a câştigat ultimele două meciuri contra Simonei Halep, ultima dată la Eastbourne, în vara acestui an, pe iarbă.

vs. Caroline Garcia. Acum o săptămână, franţuzoaica a învins-o pe Halep în finala de la Beijing, iar românca păstrează un avantaj minim (2-1) în istoria întâlnirilor cu Caroline.

Tot azi, la Singapore, Simona Halep a primit un Porsche 911 GTS Cabriolet, în valoare de peste 110.000 de euro, pentru performanţa de a ocupa locul I în clasamentul pe 2017, care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liderul mondial, Simona Halep, este singura jucătoare din circuit calificată la toate cele patru ediții ale competiţiei, de când aceasta se desfășoară în Singapore (2014).

Tot în 2014, Halep a înregistrat cel mai bun rezultat la Turneul Campioanelor: finala pierdută în faţa Serenei Williams.

Clasamentul WTA-Race înainte de startul Turneului Campioanelor:
1. Simona Halep: 5,675 puncte
2. Garbiñe Muguruza: 5,635 puncte
3. Karolina Pliskova: 5,105 puncte
4. Elina Svitolina: 5,000 puncte
5. Venus Williams: 4,642 puncte
6. Caroline Wozniacki: 4,640 puncte
7. Jelena Ostapenko: 4,510 puncte
8. Caroline Garcia: 3,795 puncte

Surpriză deosebită pentru Simona Halep la Singapore! ”Bijuterie” de peste 110.000 de euro primită de liderul WTA... Harlem Gnohere a fost votat ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League! Jucătorul de la FCSB și-a distrus rivalii în acest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x