Antena Căutare

Halep, la un titlu distanță de locul 1 WTA, după eliminarea Muguruzei de la China Open. Simona joacă mâine la Beijing, cu Rybarikova

UPDATE: Programat inițial pentru azi, meciul Halep - Rybarikova, din turul II de la China Open, a fost amânat pentru mâine dimineață. Decizia organizatorilor a venit ca urmare a programului extrem de încărcat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După șansa de la Roland Garros și multiplele ocazii de la turneele americane, Simona Halep are din nou prilejul, de această dată la Openul Chinei, să ajungă, în premieră, pe locul 1 în circuitul WTA.

Misiunea Simonei a fost ușurată de eliminarea liderului în exercițiu din circuit, Garbine Muguruza. Astăzi, în turul I la Beijing, iberica a fost eliminată de cehoaica Barbora Strycova. La scorul de 6-1, 2-0 pentru Strycova, Muguruza a abandonat din cauza unui virus luat de la precedentul turneu chinez de la Wuhan.

Cu Muguruza eliminată, trei jucătoare din top 4 WTA se lupta pentru locul 1 în lume: Simona Halep, Karolina Pliskova și Elina Svitolina.

Fiecare din cele trei enumerate mai sus au în mâinile proprii locul 1 WTA în cazul în care se vor impune la China Open.

În acest moment, Halep are 5590 de puncte, însă, dacă va câştiga turneul, ea va acumula 6.525 de puncte, depăşind-o astfel pe Muguruza (6.135). De asemenea, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina pot ajunge şi ele pe prima poziţie, tot în urma unui succes în ultimul act de la Beijing.

Top 5 WTA în acest moment:

1. G. Muguruza 6135 puncte

2. S. Halep 5590 puncte

3. K. Plíšková 5550 puncte

4. E. Svitolina 5135 puncte

5. V. Williams 4642 puncte

Simona Halep este calificată în turul II la turneul Premier Mandatory de la Beijing, acolo unde va juca împotriva slovacei Magdalena Rybarikova.

Șocant. Cum a ajuns să arate Michael Schumacher! Fostul campion mondial este într-o stare gravă!... Independenţa Cataloniei ar putea lăsa planeta fără El Clasico! Președintele Barcelonei: ”Vom decide în ce campionat vom ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x