Antena Căutare

Simona Halep, primele declarații după despărțirea de Cahill! A dezvăluit ce planuri și temeri are

Simona Halep a făcut primele declarații după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill, dezvăluind ce planuri are, dar și care sunt temerile ei pentru următoarea perioadă.

Simona Halep a făcut primele declarații după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill, dezvăluind ce planuri are, dar și care sunt temerile ei pentru următoarea perioadă.

Halep a declarat marți, la acțiunea găzduită la Țiriac Collection, că, deocamdată, nu a vorbit cu nici un alt tehnician: „În momentul de față nu am vorbit nimic cu nimeni. Nu exista un plan B. Nu este ușor să îmi aleg un alt antrenor, a fost o perioadă cu Darren și vreau să îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Eu cred că o să fie bine în continuare”.

Simona Halep a mai spus că bănuia că Darren Cahill voia să renunțe.

„Nu știam că vrea să renunțe, dar bănuiam, pentru că am mai avut discuții. Știam că băiatul lui este în anul final la colegiu și trebuie să meargă la universitate. Știam că trebuie să fie alături de familie mai mult, a avut mulți ani în circuit, am înțeles și am respectat decizia lui. Familia este mereu pe primul plan”, a spus ea.

În privința unui nou tehnician, Simona Halep a spus că momentan nu are nicio noutate, deoarece nu a vorbit cu nimeni în acest sens.

„Nu m-am antrenat de cinci săptămâni. Vreau să fiu bine, să fiu sănătoasă și apoi o să vină totul de la sine. Am încredere că o să fie un an bun, dar se poate să fie mai greu la început, din cauză că nu am avut meciuri la final de sezon. E cam greu să spun că va fi mai bun decât 2018, dar, cu încredere, mergem înainte. Sunt gata să o iau de la capăt. Aveam mare nevoie de o pauză”, a mai spus Simona Halep.

Ea a exclus varianta unei operații de hernie și a precizat că pentru 2019 visează să câștige Wimbledon.

S-a tuns Fellaini! Când a apărut la antrenament, colegii au rămas fără cuvinte!... Doliu pentru unul dintre simbolurile fotbalului românesc. Mama lui Mircea Sandu a murit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x