Antena Căutare

UPDATE. Simona Halep a făcut din nou istorie! Era și mai aproape de câștigarea unui nou turneu, însă ce a făcut la Doha a uimit pe toată lumea

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari, după ce a învins-o pe tânăra jucătoare americană Catherine Bellis cu 6-0, 6-4.

UPDATE. După ce Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Doha (Qatar), în conferința de presă de după meci, a anunțat că se retrage. Turneul de la Doha este dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari, și Halep avea un viitor promițător, după ce a învins-o pe tânăra jucătoare americană Catherine Bellis cu 6-0, 6-4.

Halep (26 ani) s-a impus într-o oră şi 22 de minute în faţa unei adversare de 18 ani, care ocupă locul 48 în clasamentul WTA.

Primul set a fost unul fără istoric, Halep câştigând cu 6-0, după un ghem trei maraton, în care Simona a reuşit break-ul abia la a cincea şansă.

"Sunt foarte mulţumită de modul în care joc. Este un sentiment plăcut, mă simt bine aici, este frumos să joc din nou în semifinale la Doha. A fost un meci greu, chiar dacă primul set a fost puţin mai uşor. Este o adversară extraordinară şi e întotdeauna difcil să stai concentrată până la final. A fost greu să închei punctele, pentru că se mişcă foarte bine şi se apără destul de bine. Joacă repede şi a fost greu pentru mine să găsesc unghiurile, dar în final a fost mai bine. Am servit bine în ultimul ghem şi am fost mai agresivă. Îmi fac jocul, deoarece fac mai bine astfel. Nu joc gândindu-mă la clasament. Dacă se va întâmpla din nou, va fi frumos. Mereu mă simt ca acasă, vă mulţumesc că aţi venit, nu numai românilor, tuturor, este un public extraordinar şi sunt fericită să joc aici, la Doha", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona era foarte aproape de a fi învingătoare la acest turneu, însă problemele fizice îi fac mari probleme.

După ce a efectuat un RMN, rezultatele au arătat că jucătoarea noastră ar avea tendinită și lichid la al patrulea deget de la un picior, urmând să lipsească până la turneul de la Indian Wells (5 martie), anunță gsp.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x