Antena Căutare

Simona Halep e la un meci de prim trofeu de Grand Slam! Se luptă să-şi păstreze locul 1, după o semifinală dramatică la Autralian Open

Simona Halep e primul sportiv român care ajunge în finala turneului de mare slem din Australia şi, din nou, o întreagă ţară îi ţine pumnii pentru victorie. Pentru titlul de la Melbourne, va lupta cu Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA.

Simona Halep e primul sportiv român care ajunge în finala turneului de mare slem din Australia şi, din nou, o întreagă ţară îi ţine pumnii pentru victorie. Pentru titlul de la Melbourne, va lupta cu Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA.

Campioana noastră de aur, Simona Halep, a strâns o avere fabuloasă din tenis! Sportiva are colecție de mașini, dar și de hoteluri și pensiuni

"Dacă nu te predai, poţi câştiga meciul la final!" - au fost vorbele de azi ale Simonei, despre care nu puţini au spus că a făcut partida carierei! Iar dacă ia şi trofeul australian, îşi păstrează locul unu şi e mai bogată cu peste 3 milioane de dolari.

Simona a făcut un meci mare împotriva lui Angelique Kerber, câştigătoarea din 2016 a turneului. A condus cu 5-0 în primul set, l-a pierdut greu pe al doilea, a salvat două mingi de meci în decisiv, unde s-a impus, până la urmă cu 9-7. Două ore şi 20 de minute de curaj, dezamăgire.

Miza turneului este împărţită, în mod egal, pentru ambele jucătoare

Cel mai important, se decide numărul I mondial! Simona încă resimte dureri la glezna stângă, după accidentarea din primul tur. În joc sunt 700 de puncte WTA. Iar diferenţa dintre Simona şi Caroline este 400 de puncte. Deci, cine câştigă finala, e lider. Apoi, premiul. Nu mai puţin de 3,1 milioane de dolari. Şi, nu în ultimul rând, şi pentru Simona Halep şi pentru Caroline Wozniaki va fi primul titlu de Grand Slem din carieră.

Pentru calificarea în finală, Halep s-a ales cu un cec de un milion şi jumătate de dolari.

Halep, conferință de presă de colecție după thriller-ul cu Kerber. Cum a salvat mingile de meci, ce spune de Wozniacki ș... VIDEO: Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, declarație fabuloasă după calificarea în finală a elevei sale: ”Este pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x