Antena Căutare

Situaţie HALUCINANTĂ în Liga I. Două echipe vor să se RETRAGĂ din campionat din cauza problemelor financiare

Nici n-a început bine noul sezon în Liga I că există deja două cluburi care vor să se retragă din campionat. E panică mare la LPF, după ce echipele au anunţat public că au mari probleme financiare.

Gaz Metan Mediaş şi ACS Poli Timişoara sunt formaţiile care întâmpină mari dificultăţi cu banii, iar situaţia catastrofală din conturi ar putea duce la retragerea din campionat.

La Mediaş se aşteaptă un sponsor până la 1 septembrie, astfel echipa va declara falimentul. Salariile au fost micşorate cu 40%, iar în pauza de vară cei mai buni jucători au plecat.

De cealaltă parte, la Timişoara, criza a rămas încă din sezonul trecut. Salvaţi ca printr-o minune de la retrogradare, se părea că timişorenii lui Ionuţ Popa au depăşit momentele grele, însă nu e deloc aşa.

Antrenorul a anunţat că salariile sunt neplătite de patru sau cinci luni, iar jucătorii nu au niciun fel de motivaţie pentru a mai juca fotbal. Drept dovadă stau şi cele două înfrângeri consecutive bifate de timişoreni.

MM Stoica şi Dică, mitraliaţi în direct de Gigi Becali! Patronul FCSB-ului a recunoscut că el decide tot: "La mine ... Halep, interviu pentru Washington Post! Ce a răspuns Simona atunci când a fost întrebată de un jurnalist cum e viața în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x