Antena Căutare

Steaua câştigă derby-ul cu Dinamo şi continuă lupta la titlu! 3-1 pentru stelişti în "Clasico de România"

Dubla lui Nicuşor Stanciu şi golul lui Andrei Prepeliţă o menţin pe Steaua în lupta pentru titlu. De cealaltă parte, dinamoviştii continuă criza

Dubla lui Nicuşor Stanciu şi golul lui Andrei Prepeliţă o menţin pe Steaua în lupta pentru titlu. De cealaltă parte, dinamoviştii continuă criza!

După o primă repriză la fel de spectaculoasă ca un meci de şah, Steaua şi Dinamo şi-au revenit în partea secundă, imediat după ce galeria câinilor a oprit jocul pentru 20 de minute, aruncând în teren cu torţe şi petarde.

Spectacolul ultraşilor dinamovişti i-a motivat pe elevii lui Gâlcă, iar Steaua a făcut rapid 2-0. Stanciu obţine un penalty şi tot el îl transformă, pentru ca, mai apoi, să reuşească dubla cu un gol frumos din afara careului.

Câinii se trezesc în prelungiri, când golul lui Elhamed le-a mai dat un dram de speranţă, risipit şi el la ultima fază a jocului, când Ţucudean este trântit în careu şi Balaj acordă un nou penalty Stelei. Bate Prepeliţă şi scorul se face 3-1, iar Steaua revine la două puncte în spatele liderului Tg. Mureş!

Lupta continuă!

Galerie FOTO: Nu te-ai trezit la meciul dintre Mayweather şi Pacquiao! Vezi cele mai tari imagini din timpul luptei... Galerie FOTO | Imagini ŞOCANTE! Cele mai dure accidentări din istoria fotbalului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x