Antena Căutare

Steaua l-a închis, FCSB îl va inaugura! Noul ”Ion Oblemenco” va fi deschis oficial cu un derby de tradiție al Ligii 1

Pe 4 decembrei 2014, ”U” Craiova și Steaua se întâlneau în cel mai tare sfert de finală a Cupei României din acel sezon. Era atunci ultimul eveniment găzduit de stadionul "Ion Oblemenco", înainte de a fi demolat şi de a se construi în acelaşi loc o arenă modernă.

Acum, în preajma inaugurării arenei de lux din Bănie, șefii celor de la CSU Craiova au anunțat că sunt șanse mari ca și primul meci pe ”Ion Oblemenco”, varianta 2017, să fie tot împotriva echipei roș-albastre, devenite între timp FCSB.

”Am intenţionat să jucăm cu Sepsi în Cupă, pe 24 octombrie, dar Sepsi a declinat oferta noastră. Rămâne să jucăm meciul următor acolo, pe 29. Eu sunt convins că până pe 20 octombrie stadionul va avea toate avizele necesare deschiderii lui şi folosirii lui pentru ce a fost construit”, a spus Marcel Popescu la SPTFM.

Inițial, oltenii doreau să inaugureze noul stadion în 16-mile Cupei României. Rivala lor, Sepsi Sfântu Gheorghe, a declinat însă oferta și va juca meciul de ”acasă” la Brașov.

S-a pus și problema ca CSU Craiova să mai joace un meci în ”exil” pentru a evita să inaugureze noul stadion contra echipei lui Gigi Becali. Același Popescu a exclus însă această variantă. "Nu ne putem permite dintr-o ambiţie puerilă să jucăm cu ei la Severin" a declarat șeful Științei.

Pe 29 octombrie, ”U” Craiova are meci acasă cu FCSB, în runda a 16-a a returului Ligii 1.

A ajuns vicecampion mondial deși s-a antrenat singur, după ce termina serviciul! Dănuț Borbil este cel mai tare polițist... Arsene de la Arsenal! ”Tunarii” sărbătoresc 21 de ani cu Wenger pe banca tehnică. Momente inedite, performanțe și întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x