Antena Căutare

Stela Popescu a murit! Uriașa actriță a României a iubit și sportul. FOTO de colecție cu aceasta la inaugurarea unui stadion

Stela Popescu a murit azi, 23 noiembrie 2017, la varsta de 82 de ani. Uriașa doamnă a teatrului și a filmului românesc s-a stins la propriul domiciliu. Peste mai puțin de o lună, Stela Popescu ar fi împlinit 82 de ani.

Stela Popescu a murit azi, 23 noiembrie 2017, la varsta de 82 de ani. Uriașa doamnă a teatrului și a filmului românesc s-a stins la propriul domiciliu. Peste mai puțin de o lună, Stela Popescu ar fi împlinit 82 de ani.

O legendă a tot ceea ce înseamnă teatru și filme românești, Stela Popescu a iubit și sportul. O imagine cu aceasta din anul 1982 de pe o arenă importantă din fotbalul românesc trezește amintiri impresionante.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

La sfârsitul lunii iulie 1982, se inaugura stadionul ”Jiul” din Petroșani. Printre momentele de reper de la acest eveniment a fost partida de fotbal dintre o selecționată a unor actori celebri din Capitală si una a fostelor glorii ale Jiului. Iar când spunem ”actori celebri”, din ecuație nu poate lipsi numele Stela Popescu.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Alături de Vasilica Tastaman și Norina Alexiu, aceasta a arbitrat acest meci amical.

Printre cei ”arbitrați” de Stela Popescu la acest meci-spectacol s-au numãrat Stefan Bănică, Puiu Călinescu și Horia Căciulescu

sursa foto: cronicavj.ro

Scandal de proporții în lumea sportului! Un medaliat al României de la Jocurile Olimpice 2016, acuzat că e membru ISIS... Becali a ordonat, Dică a executat, FCSB a pierdut! Roș-albaștrii pierd cu Plzen și sunt la un pas de fi detronați din gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x