Antena Căutare

Steliștii iau cu asalt Arena Națională! În 24 de ore s-au vândut 20.000 de bilete pentru returul cu Sporting Lisabona

E încredere maximă în rândul roș-albaștrilor, după parcursul bun din Liga Campionilor și startul fără greșeli din Liga I. Steliștii sunt pregătiți să ia cu asalt Arena Națională, iar pentru returul cu Sporting Lisabona s-au vândut, în doar o singură zi, aproape 20.000 de bilete.

Fanii FCSB-ului nici măcar nu mai așteaptă partida din Portugalia și își cumpără deja bilete pentru meciul retur. În trecut, steliștii așteptau să vadă rezultatul obținut în deplasare pentru a vedea dacă meciul de pe teren propriu mai are miză.

Acum însă, profitând și de prețurile decente, roș-albaștrii promit un stadion plin la returul cu Sporting. Oficialii vicecampioanei au anunțat că s-au vândut peste 20.000 de tichete și, în mod sigur, pe stadion vor fi cel puțin 45.000 de oameni.

UN SCOR BUN ÎN PORTUGALIA AR ÎNCHIDE CASA

Dacă trupa lui Dică va păstra șanse bune de calificare și după deplasarea de la Lisabona, atunci Arena Națională va fi umplută până la refuz la retur.

Va fi mai ceva decât a fost cu Chelsea, atunci când efectiv cererile erau imense și puteam umple și un stadion cu 80.000 de locuri”, se laudă steliștii.

FOTO+VIDEO: Real Madrid a câştigat Supercupa Europei, după 2-1 în faţa lui Man United! Ronaldo, doar 15 minute... Supărat că a pierdut, Mourinho n-a păstrat medalia primită după Supercupa Europei: ”I-am dat-o unui copil, înseamnă mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x