Antena Căutare

Supărat că Steaua e umilită de Manchester City, un bărbat a sunat la 112 și a chemat jandarmii la el acasă

Un bărbat din Sebeş, supărat că echipa de fotbal Steaua Bucureşti e umilită de Manchester City sunat la 112. Motivul? Mai multe persoane necunoscute îi atacă locuinţa cu pietre.

Un bărbat din Sebeş, supărat că echipa de fotbal Steaua Bucureşti e umilită de Manchester City sunat la 112. Motivul? Mai multe persoane necunoscute îi atacă locuinţa cu pietre.

„În jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe strada Lungă din municipiul Sebeş, a solicitat marţi, 16 august, intervenţia forţelor de ordine deoarece, spunea acesta, locuinţa i-ar fi fost atacată cu pietre de nişte necunoscuţi. Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l într-o stare euforică şi care trezea suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice în exces. Bărbatul urmărea un meci de fotbal, era extrem de tulburat deoarece echipa favorită era pe punctul de a pierde şi le-a cerut jandarmilor să determine motivul pentru care ţiglele de pe casă produceau zgomote”, a precizat, pentru Vocea Transilvaniei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, locotenet colonel Ovidiu Cosmin Jurcoveţ.

Jandarmii spun că nu au fost identificate persoanele despre care bărbatul vorbea şi nici urme de lovituri. Ba chiar, familia reclamantului a confirmat că nu au avut nicio problemă, iar zgomotele fuseseră auzite doar de microbistul supărat. Se pare că acesta se afla în stare ebrietate, probabil, tot din cauza dezamăgirii produse de situația fotbaliștilor steliști.

Omul a fost sancţionat cu o amendă contravenţională în valoare de 200 lei. Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, scor 0-5, în faţa Manchester City.

Ești microbist înrăit? Primul antrenament al naţionalei României, înaintea startului preliminariilor CM, deschis publicu... S-a rezolvat atacul! A semnat Piovaccari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x